Jobba hos oss

 

Vi söker innesäljare!

Om företaget
Emanco har levererar produkter för tvätt och hushåll sedan 1965. Vi är på jakt efter representanter som brinner för försäljning och vill bli en del av en framgångsrik försäljningsorganisation.

Om du letar efter nya utmaningar som du kan kombinera med familj, andra åtaganden och arbeten, tycker det är intressant med kundvård och försäljning och gillar att knyta nya kontakter i ditt närområde tror vi att du skulle trivas utmärkt med att jobba hos Emanco.

Emanco är väletablerade på den svenska marknaden och vi säljer exklusivt våra produkter genom våra representanter som har direktkontakt med våra kunder.

Om jobbet

Så här fungerar det – Du säljer hemleverans av tvättmedel, rengöringsprodukter, papper och textilier genom ditt nätverk av vänner, släktingar, företag och andra kontakter. Vid dina kontakter med potentiella kunder visar du Emanco’s produkter, ger matnyttig information och förklarar vårt specialutvecklade koncept. Du tar order och bearbeta dem och produkterna skickas sedan direkt till kunden. Kunden betalar via faktura som vi skickar med produkterna så att du inte behöver hantera kontanter. För din försäljning får du en generös provision.

Erfarenhet – Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav, vi tror att din entusiasm är vägen till din framgång.

Omfattning – Som Emanco representant lägger man den tid man anser sig ha tid med. Normalt brukar vi rekommendera att som minst lägga cirka 20 timmar per månad för att få ett bra flöde på sina insatser.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

E-mail: info@emanco.se